ANKARA / BALA - Beynam Emine Erişen İlkokulu

Ock

Beynam Erişen İlk/Ortaokulu olarak öğretmen ve öğrencilerimizin Erasmus ve e TWİNNİG  Projeleri kapsamında çalışmaları devam etmektedir.Hedefimiz öğrencilerimizin Avrupa ülkeleriyle entegre olarak ,gelecek yıllara daha geniş vizyona sahip olarak yetiştirilmeleridir.

Ara

İLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ.

EN İYİ CÜMLE/AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

AMAÇ:  "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okullarda yapılacak olan söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Ara

5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve Türkiye'de Kadınlara ilk kez Seçme ve seçilme Hakkı verildiği gündür. Mustafa Kemal ATATÜRK:

“Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın”

Asıl Engel Sözlerde,Kalplerdedir.3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlu olsun

Kas

Okulumuz 5 ve 6.sinif öğrencileri Beynam Mahallemizde bulunan Atatürk Evini ziyaret ettiler.

20-24 Aralık Ağız ve Diş Sağlığı Haftası

Kas

Dünya Çocuk Hakları Günü okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı.

Kas

Cumhuriyetin İlanın 100.Yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Kas

10 KASIMDA Ankara'da  ATATATÜRK isimli sinema filmini izledik.

Kas

Okulumuzda Ulu Önder ATATÜRK' ÜN ölümünün 85.yılı kapsamında anma programı yapıldı.