ANKARA / BALA - Beynam Emine Erişen İlkokulu

Beynam Emine Erişen İlkokulu

BEYNAM MAHALLESİ BEYNAM KÜME EVLERİ NO 94 BALA/ANKARA
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı içinde yaşadığımız yüzyıla yakışır eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında uluslararası standartlara uygun; yabancı dil, teknoloji, bireysel ve sosyal gelişim alanlarında yeterli donanıma sahip öğrenciler yetiştiren bir kurum olmaktır.
Misyon
Eğitimde kaliteyi arttırmak, öğrencilerimizin bireysel ilgi ve yeteneklerini göz önünde tutarak her bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak, yönetim ve eğitim personelinin yeterliliklerini artırarak, mesleki becerilerini geliştirmek, kaynak kullanımında daha etkili ve verimli olmaktır.
09.00-15.10
Ulaşım
Ulus´tan saat başı hareket eden Büyükşehir Belediyesi´ne ait özel toplu taşıma araçları ve mesai saatlerine göre AŞTİ´den hareket eden EGO otobüsleri ile sağlanmaktadır.
Okulumuzun servisi bulunmamaktadır.
Beynam Mahallesi , Bala, Ankara
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Gölbaşı ilçe merkezine 20 Km , Bala ilçe merkezine 30 Km ,Ankara´ya ise 35 Km uzaklıktadır.